Snelkookpan, Startup Weekend Groningen

Vrijdagavond 18 november begon Startup Weekend Groningen in The Big Building. Een snelkookpan vol ideeën en enthousiaste deelnemers. Net als het team van vorig jaar waren de Ideeënjagers ook in 2016 weer aanwezig. We sloten ons aan bij verschillende teams zonder dat we goed wisten wat we konden verwachten. Uiteindelijk zijn twee van ons met hun team belandt in de top twee!

“Tijdens een Startup Weekend hebben teams 54 uur de tijd om een idee uit te werken naar een business concept. De teams worden gevormd rondom de best beoordeelde ideeën die op de vrijdagavond zijn gepitched door de deelnemers. Verschillende coaches staan vervolgens de teams bij tijdens het uitwerken van deze ideeën. Uiteindelijk presenteren de teams op zondagavond in een korte pitch van 5 minuten een concept aan het publiek en de jury. De beste concepten worden beoordeeld met een eerste of tweede plaats (en een publieksprijs).”

Het was een fantastisch weekend. Een unieke ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen!

Romy: “Door startup weekend leer je hoeveel je kunt bereiken in 54 uur”.

Arjen: “Na startup weekend waren de letters MVP ineens geen drie letters meer, maar een uitdagend product om te ontwikkelen!”

Elze: “Weinig slaap werd gecompenseerd met de energie van de deelnemers. Wat een gekkenhuis!”

Jelmer: “Ga niet direct in zee met je eerste idee!”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search